Category Archives: УМЕТНИЧКИ ЦЕНТАР БАИА МАРЕ

УМЕТНИЧКИ ЦЕНТАР БАJА МАРЕ

УМЕТНИЧКИ ЦЕНТАР БАJА МАРЕ. ПАН ЕВРОПСКИ ИДЕНТИТЕТ И ИСТОРИСКА ЕВОЛУЦИЈА ВО ТЕК Др.Тибериу Алекса ‘Градот на сликарите’. Индивидуалната и колективната свест на големата национална и интернационална публика, ја дефинира менталната слика за градот Баjа Маре преку имиџот на „град на … Continue reading

Posted in УМЕТНИЧКИ ЦЕНТАР БАИА МАРЕ | Tagged , , , , | Leave a comment